Автор: Дарина Григорова Следвайте Гласове в Телеграм и Инстаграм  Украинските командири редовно проявяват дилетантство

...
Автор: Дарина Григорова Следвайте Гласове в Телеграм и Инстаграм  Украинските командири редовно проявяват дилетантство
Коментари Харесай

Финландски наемник: Командирите в украинската армия са идиоти. Приличат повече на банда разбойници, отколкото на военна част

Автор: Дарина Григорова Следвайте " Гласове " в Телеграм и Инстаграм 

Украинските командири постоянно демонстрират дилетантство в неща като подготовката на военни бази за въздушни удари, съобщи финландският наемник Ралф Сирен пред Yle, предава " Фокус ".

" По време на петте си месеца в Украйна Ралф Сирен постоянно се усещаше отчаян по какъв начин след съветски удар беше изместен в нова военна база - където го посрещат картинно подредени палатки навън Ралф Сирен гледаше на тях (командващите Въоръжените сили на Украйна – ред.) като на идиоти ", цитира организацията описа на наемника.

Според Сирен офицерите от украинските въоръжени сили са отговаряли на недоволството му с разкази за положителната противовъздушна защита въз основата, което разрешава на военните разположението на такова поделение. Зенитните оръжия обаче не постоянно работят като по часовник, напомни той. Точно за подобен случай бойците в базата би трябвало да бъдат разпръснати.

Според наемника измежду украинските командири царува цялостно дилетантство, немислимо за финландската войска. В същото време освен украинските елементи, само че и непознатите елементи се характеризират с неприятна организация, добави той.

" Имах възприятието, че приличаме повече на тайфа разбойници, в сравнение с военна част. Избрах да остана в базата. Може би това беше най-хубавото решение в живота ми “, призна Ралф Сирен.

Инфо: Агенция " Фокус "

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР